Şehir otobüsü Mercedes-Benz O 530 LF dan İtalya finansal kiralama, ID:
Türkiye - Türkçe | EUR
00
Giriş veya Kayıt
Kataloğu
Satmak
Ilan ver

Mercedes-Benz O 530 LF leasing

Mercedes-Benz O 530 LF finansal kiralama

Yayınlandı: 1ay. 5gün.

Yayınlandı: 1ay. 5gün.

Üretim yılı

2007
Kilometre

746106 km
İlk tescil tarihi

2007-00-00
Renk

turuncu
Bulunduğu yer

Italy, Olgiate Comasco
Motor
euronorm

motor hacmi

11970 cm3
motor silindirleri

6
motor kapasitesi

347 beygir gücü
vites kutusu

otomatik
ASR

Şasi/süspansiyon
aks sayısı

2-aks
ABS

tekerlekler

275/70 R 22.5
Kabin/salon
yer sayısı

33
Daha fazla bilgi

Quantità: 1

Classe: I

Posti totali: 95

Numero posti in piedi: 60

Numero posti del personale: 1

Posizione di guida: Sinistra

Posti disabile: 1

Numero di porte: 2+2+2

Tipologia porte: Doppia

Cronotachigrafo: Digitale

marca del motore: OM 457 h LA IV 12

Pedana disabili

Preriscaldatore

Rallentatore

Limitatore

Finestrini apribili

Vetri doppi

BASCO Srl, Avrupa genelinde ticari araçlar ve ağır ekipman ticaretine odaklanmış bir şirkettir. Mercedes-Benz O 530 LF gibi şehir otobüsleri de dahil olmak üzere geniş bir araç yelpazesi sunmaktadırlar. Bu özel otobüs, geniş iç mekanı, konforlu koltukları ve mükemmel yakıt verimliliği ile bilinir ve şehir içi ulaşım sistemleri için popüler bir tercihtir. Mercedes-Benz O 530 LF, engelli yolcular için kolay erişilebilir düşük taban tasarımına sahiptir. Aynı zamanda, anti-kilit frenler ve elektronik stabilite kontrolü gibi gelişmiş güvenlik özelliklerine sahiptir, yolcular için sorunsuz ve güvenli bir yolculuk sağlamaktadır. Çevreci motor teknolojisi sayesinde bu şehir otobüsü hem maliyet etkin hem de çevre dostu bir seçenektir. Truck1.eu, ticari araçların alım satımı için popüler bir platformdur ve BASCO Srl gibi dikkat çeken bir bayi de reklamlarını bu web sitesinde yayınlamaktadır. Truck1'de reklam vererek, BASCO Srl Avrupa genelinden geniş bir alıcı kitlesine ulaşabilir ve Mercedes-Benz O 530 LF gibi şehir otobüslerini satmayı kolaylaştırabilir. Truck1'in kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı arama seçenekleri, ticari araç endüstrisindeki bayiler için kullanışlı ve etkili bir araç sağlamaktadır.

Kiralama teklifi iste

Bu bayi, yalnızca Almanya'dan kiralama taleplerini kabul etmektedir. Yani bir Alman telefon numarası girin. Başka bir ülkede kayıtlı bir numaranın girilmesi mümkün değildir.

Kişisel verilerimin işlenmesini ve kullanılmasını kabul ediyorum. Şartlar ve Koşullarımız ve Gizlilik Politikamız

Mesajınız gönderildi. En kısa sürede satıcı sizinle iletişime geçecek.

Bu sitedeki herhangi bir bağlantıya, çerezlerin ve diğer izleme teknolojilerinin kullanımı da dahil olmak üzere kişisel verilerinizi işleme koymamızı kabul etmiş sayılırsınız. Bu web sitesinde, diğer web sitelerimizde ve bizimle çalışan üçüncü taraf reklamverenlerin web sitelerinde edindiğiniz deneyiminizi geliştirmek ve kişiselleştirmek için kullanılır. Ortak şirketlerimiz ayrıca, kişisel bilgileri toplamak ve işlemek için cihazınızda çerezler saklayabilir veya benzer teknolojiler kullanabilir. Kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.
t1 old test unit
t1 test unit - leasing - Bus
t1 test unit - leasing - BASCO Srl