Damperli kamyonet IVECO DAILY 35C16 dan İtalya finansal kiralama, ID:
Türkiye - Türkçe | EUR
00
Giriş veya Kayıt
Kataloğu
Satmak
Ilan ver

IVECO DAILY 35C16 leasing

IVECO DAILY 35C16 finansal kiralama

Yayınlandı: 6ay. 5gün.

Yayınlandı: 6ay. 5gün.

Marka

Üretim yılı

2023
Renk

beyaz
Bulunduğu yer

Italy, Quinzano D'oglio (BS)
Motor
euronorm

yakıt türü

motor hacmi

3000 cm3
motor kapasitesi

158 beygir gücü
vites kutusu

şanzıman

manual
Şasi/süspansiyon
aks sayısı

2-aks
dingil mesafesi

3000 mm
ABS

Kabin/salon
dam spoyleri

kruiz kontrolü

hidrolik direksiyon güçlendiricisi

hava yastığı

radyo seti

CD

Ek bilgiler
takograf

Daha fazla bilgi

ESP

Bluetooth

Comandi al Volante

Alza Cristalli Elettrici

Bracciolo

Sedile Pneumatico

ROSSINI SERVICE SRL, Avrupa genelinde ticari araçlar ve ağır ekipman ticaretiyle uğraşan önde gelen bir şirkettir. Piyasadaki güçlü itibarıyla, çeşitli endüstrilere uygun geniş bir araç yelpazesi sunmaktadırlar. Kapsamlı stokları, kamyonlar, römorklar, inşaat makineleri ve daha fazlasını içerir ve müşterilerinin özel ihtiyaçlarını karşılar. Öne çıkan tekliflerden biri olan Tipper IVECO DAILY 35C16, çeşitli yükleme kapasitelerini kolaylıkla yönetmek üzere tasarlanmış bir çok yönlü araçtır. Güçlü bir motora ve gelişmiş özelliklere sahip olması, optimal performans ve verimlilik sağlar. Ferah kabin, sürücüye konfor sağlarken sağlam damperli gövdesi, malzeme taşıma ve boşaltmayı kolaylaştırır. ROSSINI SERVICE SRL, reklamlarını ticari araç ve ekipman ticaretinin ünlü bir platformu olan Truck1'de sergileyen saygın bir bayidir. Truck1'i seçerek, Avrupa genelinde ve ötesinde potansiyel alıcıların geniş kitlelerine erişim sağlarlar. Bu stratejik karar, envanterlerini etkili bir şekilde tanıtmalarına ve ilgilenen müşterilerle bağlantı kurmalarına olanak tanır, böylece piyasada konumlarını daha da sağlamlaştırırlar. Sonuç olarak, ROSSINI SERVICE SRL, ticari araçlar ve ağır ekipman ticaretinde güvenilen bir firmadır. Tipper IVECO DAILY 35C16 gibi çeşitli teklifleri, Avrupa genelindeki endüstrilerin özel ihtiyaçlarını karşılar. Reklamlarını Truck1'de yayınlama seçimleri, görünürlüklerini ve erişimlerini artırarak potansiyel alıcılarla değerli bağlantılar kurmalarını sağlar.

Kiralama teklifi iste

Bu bayi, yalnızca Almanya'dan kiralama taleplerini kabul etmektedir. Yani bir Alman telefon numarası girin. Başka bir ülkede kayıtlı bir numaranın girilmesi mümkün değildir.

Kişisel verilerimin işlenmesini ve kullanılmasını kabul ediyorum. Şartlar ve Koşullarımız ve Gizlilik Politikamız

Mesajınız gönderildi. En kısa sürede satıcı sizinle iletişime geçecek.

Bu sitedeki herhangi bir bağlantıya, çerezlerin ve diğer izleme teknolojilerinin kullanımı da dahil olmak üzere kişisel verilerinizi işleme koymamızı kabul etmiş sayılırsınız. Bu web sitesinde, diğer web sitelerimizde ve bizimle çalışan üçüncü taraf reklamverenlerin web sitelerinde edindiğiniz deneyiminizi geliştirmek ve kişiselleştirmek için kullanılır. Ortak şirketlerimiz ayrıca, kişisel bilgileri toplamak ve işlemek için cihazınızda çerezler saklayabilir veya benzer teknolojiler kullanabilir. Kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.
t1 old test unit
t1 test unit - leasing - Van
t1 test unit - leasing - ROSSINI SERVICE SRL